Hovetstraat 18 Valkenburg a/d Geul

Huurprijs € 1.500,- per maand excl.

omschrijving


Hierbij wordt te huur aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en souterrain van een kleinschalig appartementencomplex in het zeer toeristische centrum van Valkenburg a/d Geul. 

Door de uitstekende ligging in het horecaconcentratiegebied ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die Valkenburg biedt, is dit object zeer geschikt voor HORECA of WINKEL. Dankzij de hoekligging Hovetstraat / Berkelpoort heeft dit pand een aanzienlijke attentiewaarde; een absolute meerwaarde voor ieder bedrijf!

GEEN OVERNAME EN VRIJ VAN LEVERANCIERSVERPLICHTINGEN
Dit biedt u dus de mogelijkheid om rechtstreeks in uw bedrijf te investeren.

Het Berkelplein en het Walramplein, gesitueerd in de directe omgeving, bieden ruim voldoende parkeermogelijkheid (openbaar, betaald).

Valkenburg is een bij toeristen zeer geliefd plaatsje in Zuid -Limburg. Bekend echter op internationale schaal is de jaarlijkse kerstmarkt in de mergelgrotten. Tevens staat Valkenburg sportief op de kaart: de Amstel Gold Race, de Ronde van Valkenburg...deze wieler- en andere evenementen in en rond Valkenburg trekken jaarlijks een groot aantal bezoekers. Daarbij biedt Valkenburg een groot aantal toeristische attracties.

De bedrijfsruimte aan de Hovetstraat is prima gesitueerd ten opzicht van de vele toerische trekpleisters: tegenover de historische Berkelpoort, aan de voet van de Kasteelruïne en aan het begin van het gezellige winkel- en horecagebied.

Een ideale plek dus voor de ondernemer met plannen voor een winkel, of voor de horeca-ondernemer die deze mooie kans weet te benutten!

Aspirant-huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het ter plaatse vigerende bestemmingsplan.

INDELING:

Begane grond:
Bedrijfsruimte, ca. 120 m², pantry en toilet

Souterrain:
Het object is geheel onderkelderd (ca. 140 m²) en biedt diverse opslagruimtes. Bij gebruik ten behoeve van horeca kunnen deze ruimtes eventueel dienst doen als gekoelde opslag of als preparatieruimte.

huurcondities


Huurtermijn In overleg
Huurovereenkomst Huurovereenkomst Winkelruimte ROZ (2012)
Huurindexatie Jaarlijks
Zekerheidsstelling Waarborgsom of bankgarantie
Aanvaarding Per direct
Oplevering In huidige staat

Troost, uw makelaar in Valkenburg