Makelaar Welten-Benzenrade

Troost Onroerend Goed


Stel, uw wilt uw woning verkopen. U heeft de liefde van uw dromen gevonden en gaat nu uw huis verruilen voor die knusse jaren '30 woning die u al lang op het oog heeft. Of, u heeft heel wat gelukkige jaren mogen beleven in uw vrijstaande villa, maar omdat de kinderen nu zijn uitgevlogen, gaat uw voorkeur uit naar een kleiner, comfortabel appartement. Wat de reden ook moge zijn, eens komt de dag waarop u besluit uw woning te verkopen en een ander huis te kopen. 

Een spannend proces waarbij Troost Onroerend Goed u graag begeleidt. Al meer dan 50 jaar begeleiden wij partijen bij de aankoop en verkoop van hun woning in alle prijsklassen. Of dat nu een appartement, tussenwoning, 2-onder-1 kapwoning of vrijstaande villa is. 

uw makelaar in Welten-Benzenrade

Of u nu wilt verkopen of juist wilt kopen, in beide gevallen is het onze taak om het verkoop- of aankoopproces in goede banen te leiden en om partijen bij elkaar te brengen. Wij beschikken over bouwtechnisch inzicht, juridische kennis, onderhandelingsvaardigheden en wij weten hoe uw woning of appartement het beste gepresenteerd én geprijsd moet worden om tot een succesvolle koop te komen. 

Maar wij kunnen nog meer voor u betekenen. Graag zetten wij onze jarenlange ervaring ook in voor de professional die op zoek is naar de geschikte locatie voor zijn kantoor, winkel, horecazaak of bedrijf. Ook hier bemiddelen wij bij de aankoop, huur of verhuur, of verkoop van uw bedrijfspand. 

aankoopmakelaar Welten-Benzenrade

Als aankoopmakelaar biedt ons kantoor u een degelijke begeleiding bij het aankoopproces van uw droomhuis. Geeft u ons uw woonwensen op, dan scannen wij de markt én schakelen wij ons netwerk voor u in. Wij begeleiden u bij bezichtigingen, brengen eventuele bouwtechnische gebreken in kaart en attenderen u op mogelijke juridische haken en ogen. En natuurlijk letten wij op de vraagprijs; is deze wel reëel? De onderhandeling voeren wij uit in nauw overleg met u zodat u de woning tegen de scherpst mogelijke prijs kunt kopen. En natuurlijk staan wij aan uw zijde bij de notaris.

De keuze voor ons kantoor als aankoopmakelaar is dus een heel verstandige keuze. Het bespaart u immers tijd, geld en mogelijke zorgen bij de aankoop van uw nieuwe woning; een absolute meerwaarde!

Geïnteresseerd in onze werkwijze bij de aankoop van een woning in Welten-Benzenrade? Wij bespreken graag - uiteraard vrijblijvend - onze mogelijkheden om uw woonwensen waar te maken.

verkoopmakelaar Welten-Benzenrade

De verkoop van de eigen woning is voor de meeste mensen een erg spannende fase. Want wat is uw huis nou écht waard en hoe vindt u de koper? Reden temeer om een beroep te doen op de professional die u deze zorg helemaal uit handen neemt. Want met meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij u hiermee kunnen helpen.
Bouwgrond, appartement, eengezinswoning of villa: ieder pand is uniek en verdient maatwerk. En zo pakken wij het ook aan: puur maatwerk, waarbij wij natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met uw ideeën en wensen. Daarbij werken wij met koopprijzen in plaats van vraagprijzen. Dit houdt in dat wij u informeren tegen welke prijs wij de woning kunnen verkopen, dus de optimale, realistische en haalbare koopsom van uw woning. Geen vraagprijs die een prijsvraag wordt; ons doel is u te behoeden voor teleurstellingen vanwege noodzakelijke prijsdalingen tijdens de verkooproute.

Wij halen het allerbeste van uw woning boven door een optimale presentatie hiervan. Duidelijke taal en onze fotografie is professioneel maar eerlijk, dus zonder verkeerde verwachtingen te wekken. En natuurlijk plaatsen we uw woning op Funda en andere woningsites. Wij weten het te brengen!

En natuurlijk - zeker als het in uw belang is - zullen wij niet aarzelen om een beroep te doen op ons unieke netwerk van relaties en cliënten. 

Voor ons is uw pand dus veel meer dan een berg stenen. Wij houden rekening met het feit dat uw huis uw thuis is, maar zonder het zakelijke en juridische aspect daarbij uit het oog te verliezen. Wij streven altijd naar optimaal resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

waardebepaling woning Welten-Benzenrade

U heeft lief en leed gedeeld in uw woning en er zeker veel tijd, geld en moeite in gestoken. Toch verdient een rationele waardebepaling de voorkeur boven deze, veelal emotionele benadering. Troost Onroerend Goed kent de markt en de regio als geen ander, en kan zo een realistische waarde bepalen van uw woning. 

Het bepalen van de marktwaarde van een huis hangt af van onder andere de locatie, de perceelgrootte, het bewoonbaar oppervlak, het bouwjaar, de stijl, de staat van onderhoud. Als verkoopmakelaar zijn wij natuurlijk goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Door de kenmerken van uw woning te vergelijken met andere, recent verkochte woningen bij u in de buurt maken we een realistische waardebepaling. 

Heeft u verkoopplannen? Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de waarde van uw woning en de optimale verkoopstrategie.

woning, huis in Welten-Benzenrade verkopen

Troost Onroerend Goed is dé makelaar die u kan helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Kiest u voor ons kantoor, dan kiest u niet alleen voor jarenlange ervaring, kennis, kunde en persoonlijke betrokkenheid bij u als onze opdrachtgever, maar ook voor optimaal resultaat.

Van waardebepaling tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris en ook daarna: wij zijn uw professionele partner in vastgoed. 

Meer weten? Neem gelijk contact met ons op!
Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening tijdens het - uiteraard vrijblijvende - kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of in uw woning.