beheer

uw vastgoed = onze zaak


Als belegger streeft u naar optimaal netto rendement. Het beheer van uw onroerende zaak kan echter een tijdrovende én kostbare factor vormen. Door dit aan ons kantoor uit te besteden, kiest u voor een professionele partner die u hierbij adviseert, begeleidt en ontzorgt.

Al jaren beheren wij diverse kantoorruimtes, horeca-panden, winkels en andere bedrijfsruimtes voor onze opdrachtgevers in Zuid-Limburg. Onze service is maatwerk en all-round: wij vinden de juiste huurder, en verzorgen het administratief en bouwtechnisch beheer van de objecten van onze opdrachtgevers. 

 


Huurders beheer

Natuurlijk wilt u geen leegstand maar een huurder in no-time. Een goed verhuurd pand heeft immers directe impact op de waarde ervan. Een goede huurprijs is key maar een goede huurder is echter minstens net zo belangrijk. Ons kantoor zoekt, screent en vindt de juiste huurders voor u: solvabele, betrouwbare huurders die de met u gemaakte afspraken blijven nakomen. Zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Administratief beheer

Wij verzorgen niet alleen het opstellen van de huurovereenkomst volgens het correcte model en de rapportage van oplevering. In verhuurde staat managen wij huurstromen en dragen zorg voor tijdige indexatie. Wij bieden u periodieke rapportage, administreren maar vooral: ontzorgen.  Zodat u ook weet wat er speelt binnen de administratieve muren van uw vastgoed.

Technisch beheer

Een investering in de conditie van uw pand is investeren in de waarde ervan. Technisch beheer vormt dan ook een essentieel onderdeel binnen de beheersformule. Wij zorgen voor tijdige uitvoering van periodiek onderhoud en voor een correcte afhandeling van storingen en bewaken kwaliteit en kosten van uitgevoerde werkzaamheden. Omdat wij het beste voor u én uw huurders nastreven.

Maatwerk beheer

Iedere locatie - of dat nu een kantoor, horecaruimte of winkel betreft - heeft een eigen identiteit. Daarom zien wij beheer als maatwerk dat wij, in nauw overleg met alle betrokkenen uitvoeren. Wij beheren uw vastgoed zoals wij willen dat ons eigen vastgoed beheerd wordt.

nice to meet you!


Interesse in onze werkwijze ? Wij maken graag kennis met u én uw bedrijfspand of ontvangen u graag bij ons op kantoor met goede koffie en een goed advies.