bedrijfspanden

uw business, uw zaak
uw pand, onze zaak


 

De huur van een bedrijfspand vormt binnen een onderneming een strategische beslissing. Vaak een gecompliceerd en tijdrovend proces daar locatie, kwaliteit, flexibiliteit en ruimtelijke efficiëntie immers in perfecte balans dienen te zijn met uw bedrijfsdoelstellingen.

Ons kantoor biedt u hierbij niet alleen de ruimte, maar ook de noodzakelijke back-up. Wij weten dat achter iedere vierkante meter een gebouw staat dat essentieel is voor uw merk, marktpositie en bedrijfsprocessen.

Locatie is key; iedere locatie heeft haar omgevingsfactoren en publiekrechtelijke mogelijkheden. Wij staan u graag bij in het proces van onderzoek hiernaar en begeleiden u naar de juiste keuze.

Ons streven is een optimale match tussen partijen, zodat voor beide de oplossing met optimale toegevoegde waarde behaald wordt. En u de focus weer volledig op uw bedrijfsvoering kunt leggen.

nice to meet you!


Interesse in onze werkwijze ? Wij maken graag kennis met u én uw bedrijfspand of ontvangen u graag bij ons op kantoor met goede koffie en een goed advies.