uw woning verkopen?

dan bent u bij ons aan het juiste adres


De verkoop van de eigen woning is voor de meeste mensen een spannende fase. Want wat is uw huis nou écht waard en hoe vindt u de koper? Reden temeer om een beroep te doen op de professional die u deze zorg helemaal uit handen neemt. Want met meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Bouwgrond, appartement, eengezinswoning of villa: ieder pand is uniek en verdient maatwerk. En zo pakken wij het ook aan: puur maatwerk, waarbij wij natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met uw ideeën en wensen.

Wij werken met koopprijzen in plaats van vraagprijzen. Dit houdt in dat wij u informeren tegen welke prijs wij de woning kunnen verkopen, dus de optimale, realistische en haalbare koopsom van uw woning. Geen vraagprijs die een prijsvraag wordt; ons doel is u te behoeden voor teleurstellingen vanwege noodzakelijke prijsdalingen tijdens de verkooproute.

Wij halen het allerbeste van uw woning boven door een optimale presentatie hiervan. Duidelijke taal en onze fotografie is professioneel maar eerlijk, dus zonder verkeerde verwachtingen te wekken. En natuurlijk plaatsen we uw woning op Funda en andere woningsites. Wij weten het te brengen!

En natuurlijk - zeker als het in uw belang is - zullen wij niet aarzelen om een beroep te doen op ons unieke netwerk van relaties en cliënten.

nice to meet you!


Interesse in onze werkwijze ? Wij maken graag kennis met u én uw woning of ontvangen u graag bij ons op kantoor met goede koffie en een goed advies.