Wilhelminasingel 111 Maastricht

Huurprijs vanaf € 950,- per maand excl.

omschrijving


Dit fraaie kantoorpand met monumentale allure is prima gelegen aan de chique Wilhelminasingel in Wyck, aan de rand van het historische centrum van Maastricht. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kantoren (o.a. notariaat, advocatuur en zakelijke dienstverlening) en woningen in karakteristieke herenhuizen binnen het beschermd stadsgezicht van Maastricht. Een uitstekende locatie voor wie zoekt naar een elegante en representatieve huisvesting voor zijn kantoor of praktijk.

De begane grond is reeds verhuurd aan creatieve ondernemers. Voor de verhuur is momenteel in totaal nog ca. 195 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de 1e, 2e en 3e etage. Iedere etage heeft een eigen toilet; het trappenhuis is gemeenschappelijk. Huur per etage is prima mogelijk, wel wordt de 3e etage enkel gezamenlijk met de 2e etage verhuurd. In het souterrain is nog 1 opslagruimte beschikbaar.

PARKEREN:
Huur van een extra parkeerplaats is mogelijk. Dit betreft een parkeerplaats in de afgesloten, privé parkeervoorziening van Residentie Centosei, aan de overzijde van het pand. Wel dient hiervoor een separate huurovereenkomst gesloten te worden.

Voor het pand is ruim voldoende, openbare parkeergelegenheid (betaald of vergunning); daarbij is een aantal parkeergarages (Q-Park Colonel en Griend) op loopafstand.

BEREIKBAARHEID:
Het pand bevindt zich op loopstand van het NS- en busstation, en op wandelafstand van de historische binnenstad van Maastricht. Bereikbaarheid per auto is optimaal. 

OPPERVLAKTE:
Het totale beschikbare verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 195 m² welke als volgt is verdeeld in het gebouw:
1e verdieping: 85 m² (genoemde oppervlakte incl. gemeenschappelijk trappenhuis)
2e verdieping: 61 m²  
3e verdieping: 50 m² (verhuur gezamenlijk met 2e verdieping)

INDELING:
1e etage:
- 3 kantoorruimtes (resp. ca. 31, 20 en 15 m²)
- Toilet

2e etage:
- 2 kantoorruimtes (resp. ca. 29 en 20 m²)

3e etage:
- 1 kantoorruimte (ca. 40 m²)
- Toilet

VOORZIENINGEN:
• Opslagruimte in souterrain
• Toiletten op resp. 1e en 3e etage

BTW:
Verhuurder opteert voor een met btw-belaste verhuur. 

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Centrum, Gemengd-2, o.a. kantoor en praktijk. Aspirant huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het ter plaatse vigerende bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

huurcondities


Huurtermijn In overleg
Huurovereenkomst Model huurovereenkomst kantoorruimte ROZ (2015)
Huurindexatie Jaarlijks
Zekerheidsstelling Waarborgsom of bankgarantie
Aanvaarding Per direct
Oplevering In huidige staat

Troost, uw makelaar in Maastricht