Bogaardenstraat 41a Maastricht

Huurprijs € 650,- per maand, excl.

omschrijving


Bedrijfs-/opslagruimte op prima locatie in het Maastrichtse stadscentrum. Dit object is gelegen in het Statenkwartier; de directe omgeving van het Vrijthof, de Markt en de historische binnenstad van Maastricht die zich dan ook op loopafstand bevinden.

De begane grond biedt ca. 70 m² casco bedrijfs- of opslagruimte met toilet. Tevens is hier de toegang naar het souterrain (ca. 50 m²).

Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich de binnenplaats (ca. 73 m²), zeer geschikt voor opslag/stallen van voertuigen of voor gebruik als tuin.

LIGGING

Het Statenkwartier, waar trendy en monumentaal uitstekend samengaan, is met de ontwikkeling van het Sphinxkwartier volop in ontwikkeling en daardoor getransformeerd tot een eigentijdse woon- en cultuurwijk én een zeer geliefde buurt in het monumentale centrum van Maastricht. Culturele voorzieningen, wonen en winkelvoorzieningen op loopafstand; deze buurt biedt het allemaal. Een ideale locatie voor de creatieve ondernemer met een passend plan binnen deze mix van authentieke winkeltjes, kunstgalerijen en horeca. De bereikbaarheid is prima; zowel met eigen als met het openbaar vervoer.

PARKEREN

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de directe nabijheid van het pand (openbaar, vergunning en/of betaald en de Q-Parkgarage Vrijthof op loopafstand).

BESTEMMING

Centrum – Wonen (art. 17). Het object is echter tevens gelegen binnen de aanduiding Horeca-Overig Centrum (C) hetgeen mede inhoudt dat nieuwvestiging van horeca in de categorie 1 – 3 middels wijziging en/of afwijking mogelijk is. Daarbij is er omgevingsvergunning verleend voor  gebruik van deze ruimte ten behoeve van opslag van (horeca-)materiaal en het stallen van oldtimers. Overig gebruik, bv. detailhandel, behoeft daarbij toestemming van de gemeente. Huurders dienen hun beoogde gebruik te allen tijde zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan en zijn zelf verantwoordelijk voor de vereiste gebruiksvergunning(en).

HUURPRIJS

€ 650,- per maand, exclusief BTW en voorschot voor gebruik van energie en water (€ 75,- per maand).

BEZICHTIGING

Op afspraak mogelijk.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid ervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

huurcondities


Huurtermijn In overleg
Huurindexatie Jaarlijks
Zekerheidsstelling Waarborgsom of bankgarantie
Aanvaarding Per direct
Oplevering In huidige staat

Troost, uw makelaar in Maastricht