Akerstraat 140 Heerlen

Huurprijs: vanaf € 85,- per m² per jaar

omschrijving


Op uitstekende lokatie in Heerlen-Zuid en op steenworp van het stadscentrum gelegen, representatieve kantoorruimte met ruime, eigen parkeervoorzieningen en een goede bereikbaarheid zowel per auto als per openbaar vervoer.

In dit kantoorpand zijn meerdere ondernemingen gehuisvest. De begane grond is in gebruik door een gerenommeerd bedrijfsjuristen kantoor; een gedeelte van de eerste en tweede etage en de gehele penthouse-etage zijn inmiddels ook reeds verhuurd aan ambitieuze, creatieve ondernemers. Voor de verhuur is momenteel in totaal nog ca. 470 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de 1e en 2e etage.

Een goede locatie is voor uw bedrijf niet alleen een must maar ook uw visitekaartje!
Akerstraat 140 biedt u en uw cliënten een representatieve kantooromgeving met heldere, lichte kantoor- en vergaderruimtes; een waarborg voor een aangename en inspirerende werkomgeving. Uw cliënten worden daarbij professioneel ontvangen bij de centrale receptie en u kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke vergader- en spreekkamers.

Het pand beschikt over een personenlift en iedere etage is voorzien van een toiletgroep. Inbegrepen in de huur is 1 parkeerplaats (huur van aanvullende plekken is bespreekbaar), gebruik van energie en water, schoonmaak en onderhoud (waaronder periodiek glazenwassen binnen en buiten), inzameling papier- en overig bedrijfsafval, beveiliging, receptie en gebruik van de spreekkamers op de begane grond. Ideaal, want zo kunt u zich helemaal focussen op uw bedrijf!

Kortom: voor wie zoekt naar representatieve kantoorruimte op prima locatie èn met eigen parkeervoorzieningen is Akerstraat 140 beslist de juiste keuze!

BESTEMMING

Enkelbestemming: Gemengd, geschikt voor commerciële en openbare dienstverlening
Dubbelbestemming: Waarde-Archeologie 3 (hoge waarde)(art. 19)
Gebruiksdoel: Kantoorfunctie
Aspirant-huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan

LOCATIE

Ligging: Nabij stadscentrum en in representatieve buurt
Parkeren: Eigen parkeerfaciliteit
Bereikbaarheid: De kantoorruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer, mede door de bushalte gesitueerd tegenover het pand en het NS-station in het stadscentrum. Via de A2, A79 en A76 is deze locatie goed en snel bereikbaar.

BTW:
Verhuurder opteert voor een met btw-belaste verhuur. 

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

huurcondities


Huurtermijn In overleg
Huurovereenkomst Model Huurovereenkomst kantoorruimte ROZ (2015)
Huurindexatie Jaarlijks
Zekerheidsstelling Waarborgsom of bankgarantie
Aanvaarding In overleg
Oplevering Huur inclusief: 1 parkeerplaats, gebruik gemeenschappelijke spreekkamer, professionele ontvangst door algemene receptie, beveiliging, verbruik energie en water, schoonmaak en onderhoud eigen kantoorruimte plus gemeenschappelijke ruimtes incl. ramen wassen binnen/buiten, basisfaciliteiten (w.o. kantoormeubilair en voorzieningen t.b.v. internet en vaste telefonie

Troost, uw makelaar in Heerlen