Home, sweet home ... Ons woningaanbod Bedrijfspanden Verkoop Contact Nieuws

ALGEMEEN

Dit fraaie kantoorpand is gelegen in het beste deel van de statige Wilhelminasingel en in het trendy stadsquartier 'Wyck'. De begane grond is reeds verhuurd, maar voor de verhuur is in totaal nog 195 m² kantoorruimte beschikbaar, welke verdeeld is over 3 etages. De eerste etage biedt ca. 85 m² en de tweede en derde etage tezamen 110 m². Deelverhuur is mogelijk middels ofwel de huur van de eerste etage, ofwel de huur van de tweede en derde etage tezamen. In het souterrain is nog 1 opslagruimte (ca. 20 m²) beschikbaar voor de huurder van de eerste, of voor de huurder van de tweede en derde etage.

De Wilhelminasingel is prima bereikbaar via de Maastrichtse ringwegen en kent daarbij een goede aansluiting naar o.a. de snelweg A2/E25 en Maastricht Aachen - Airport. De historische binnenstad van Maastricht, alsmede het NS treinstation en het busstation zijn op loopafstand gelegen.

Er is ruim voldoende openbare parkeergelegenheid op straat; deze is ofwel betaald of middels een parkeervergunning te gebruiken. Huur van een privé parkeerplaats aan de overzijde is eveneens mogelijk. Dit betreft een vaste parkeerplaats in de afgesloten parkeergelegenheid van Residence Centosei aan Wilhelminasingel 106.

INDELING
TWEEDE ETAGE:
Vloeroppervlak tweede en derde etage: tezamen ca. 110 m²
Trappenhuis en overloop, kantoorruimte 1 (ca. 29 m², gelegen aan de straatzijde) en kantoorruimte 2 (ca. 20,5 m², gelegen aan de tuinzijde)

DERDE ETAGE:
Trappenhuis en overloop met toilet, kantoorruimte 3 (ca. 39,5 m²)

SPECIFICATIES
ALGEMEEN / OVERDRACHT:
Type:Kantoorpand
Huurprijs:N.o.t.k.
BTW:Niet inbegrepen in de huurprijs. Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur.
Huurovereenkomst:Model Huurovereenkomst Kantoorruimte ROZ (2015)
Ingangsdatum huur:In overleg, per direct mogelijk
Huurtermijn:In overleg
Opzegtermijn huur:12 kalendermaanden
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang
Zekerheidsstelling:Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW)
Aanvaarding:In huidige staat

BESTEMMING
Enkelbestemming:Gemengd - 2 (art. 8); aspirant-huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan
Dubbelbestemming:Waarde - Maastrichts Erfgoed (art. 21)
Gebruiksdoel:Kantoorfunctie
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang

LOCATIE
Ligging:Prestigieuze locatie met historische binnenstad op loopafstand
Parkeren:Ruim voldoende (openbaar, betaald of vergunning) in directe nabijheid. Mogelijkheid 1 parkeerplaats erbij te huren.
Bereikbaarheid:Uitstekend, via A2/A76/A79. NS Intercity- en busstation op loopafstand
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang

Toch niet helemaal wat u zoekt ?
Kijk nog even verder rond in ons aanbod !

Of vertel ons hier uw wensen en wij gaan direct voor u op zoek !


TROOST ONROEREND GOED | AKERSTRAAT 99 6417 BL HEERLEN
T 045 571 79 76 | M 06 253 293 86

[ © 2019, Troost Onroerend Goed ][ Disclaimer ][ Photo by Philippe Berndt on Unsplash ]