Bosveldweg 9 Borgharen

€ 650.000,- k.k.

omschrijving


Landelijk en midden in Borgharen, het groene buitengebied van Maastricht, ligt deze vrijstaande woning met loods, boomgaard, tuin en weiland.

Het ruime perceel van maar liefst 1,5 hectare, gecombineerd met de loods en het weiland, maakt deze woning uitermate geschikt voor paardenliefhebbers. 

Wonen, werken en ontspannen gaan hier beslist goed samen; het historische centrum van Maastricht met al haar voorzieningen evenals bedrijvengebied Beatrixhaven en Maastricht Aachen Airport zijn prima bereikbaar vanuit Borgharen. Via de A2 en de A79 zijn omliggende steden snel en goed bereikbaar.

Woning:

Het object biedt een vrijstaande woning met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze woning is gedateerd maar biedt zeker potentieel om verder naar eigen wensen en smaak afgewerkt te worden. De woning heeft een aanbouw van ca. 100 m². Ideaal om te gebruiken als hobbyruimte of thuiswerkplek!

Loods:

De op het perceel gelegen loods van ca. 450 m² biedt alle ruimte voor opslag of het stallen van paarden. Een perfecte combinatie met het erachter gelegen weiland. 

De loods is voorzien van een badkamer met douche en toilet en een eenvoudige keuken met bar-opstelling.

Boomgaard:

De boomgaard bestaat uit een 30-tal hoogstam-fruitbomen, variërend van kersen, appels tot walnoten.  

kenmerken


Algemeen

Soort object Vrijstaande woning, eengezinswoning
Bouwjaar ± 1970
Woonoppervlakte ± 110 m²
Aantal kamers 7, waarvan 4 slaapkamers
Aantal badkamers 2

Oppervlaktes

Perceeloppervlakte 15.192 m²
Gebruiksoppervlakte wonen ± 110 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ± 100 m²
Oppervlakte externe bergruimte ± 450 m²

Troost biedt je de ruimte