Home, sweet home ... Ons woningaanbod Bedrijfspanden Verkoop Contact Nieuws

Photo by Rawpixel on Unsplash PLANNEN OM UW WONING TE VERKOPEN ?
DAN BENT U BIJ TROOST AAN HET JUISTE ADRES !

Wat de reden voor verkoop ook moge zijn.
De verkoop van de eigen woning is voor de meeste mensen een spannende fase. Want wat is uw woning nou écht waard en hoe vindt u de koper? Reden temeer om een beroep te doen op de professional die u deze zorg helemaal uit handen neemt.

MET MEER DAN 50 JAAR ERVARING WEET TROOST ALS GEEN ANDER HOE WIJ U HIERMEE KUNNEN HELPEN.
Bouwgrond, appartement, villa: ieder pand is uniek en verdient maatwerk. En zo pakken wij het ook aan: puur maatwerk, waarbij wij natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met uw ideeën en wensen.

TROOST WERKT MET KOOP - PRIJZEN IN PLAATS VAN VRAAG - PRIJZEN.
Dit houdt in dat wij u informeren tegen welke prijs wij de woning kunnen verkopen, dus de optimale, realistische en haalbare koopsom van uw woning. Geen vraagprijs die een prijsvraag wordt; ons doel is u te behoeden voor teleurstellingen vanwege noodzakelijke prijsdalingen tijdens de verkooproute.

TROOST WEET HET TE BRENGEN.
Wij halen het allerbeste van uw woning boven door een optimale presentatie hiervan. Duidelijke taal en onze fotografie is professioneel maar eerlijk, dus zonder verkeerde verwachtingen te wekken. En natuurlijk plaatsen we uw woning op Funda en andere woningsites.

TROOST HEEFT EEN UNIEK NETWERK VAN RELATIES EN CLIENTEN.
En natuurlijk zullen wij niet aarzelen om hier een beroep op te doen, wanneer dit in uw belang is.

NICE TO MEET YOU !
Interesse in onze werkwijze ? Wij maken graag kennis met u én uw woning of ontvangen u graag bij ons op kantoor met goede koffie en een goed advies.


TROOST ONROEREND GOED | AKERSTRAAT 99 6417 BL HEERLEN
T 045 571 79 76 | M 06 253 293 86

[ © 2019, Troost Onroerend Goed ][ Disclaimer ][ Photo's by Philippe Berndt, Cytonn Photography, Sérgio Rola, rawpixel, Marten Bjork, Davin Avery on Unsplash ]