Home, sweet home ... Ons woningaanbod Bedrijfspanden Verkoop Contact Nieuws

ALGEMEEN

Hierbij wordt te huur aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en souterrain van een kleinschalig appartementencomplex in het pittoreske centrum van Valkenburg a/d Geul.

Door de uitstekende ligging in het horeca-concentratiegebied en ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die Valkenburg biedt, is dit object zeer geschikt voor HORECA OF WINKEL. Dankzij de hoekligging Hovetstraat / Berkelstraat heeft dit pand een aanzienlijke attentiewaarde; een absolute meerwaarde voor ieder bedrijf !

GEEN OVERNAME / GOODWILL EN VRIJ VAN LEVERANCIERSVERPLICHTINGEN.
Dit biedt u dus de mogelijkheid om rechtstreeks in uw bedrijf te investeren.


Het Berkelplein en het Walramplein, gesitueerd in de directe omgeving, bieden ruim voldoende parkeermogelijkheid (openbaar, betaald).

Valkenburg a/d Geul is een bij toeristen zeer geliefd plaatsje in Zuid-Limburg. Bekend op internationale schaal is de jaarlijkse kerstmarkt in de mergelgrotten van Valkenburg, die toeristen van heinde en verre trekt. Tevens staat Valkenburg sportief op de kaart: de Amstel Gold Race, de Ronde van Valkenburg...de vele wielerevenementen in en rond Valkenburg trekken jaarlijks een groot aantal bezoekers.

Daarbij biedt Valkenburg een groot aantal toeristische attracties zoals o.a. de vele rijksmonumenten en het beschermde stadsgezicht. De bedrijfsruimte aan de Hovetstraat is prima gesiteerd t.o.v. deze trekpleisters: tegenover de historische Berkelpoort, aan de voet van de Kasteelruïne en aan het begin van de gezellige winkel- en horecastraten van het centrum. Een ideale plek dus voor ofwel de ondernemer met plannen voor een winkel, ofwel voor de horeca-ondernemer die deze mooie kans weet te benutten!

INDELING
BEGANE GROND:
Vloeroppervlak: ca. 120 m²
Bedrijfsruimte, toilet en pantry met eenvoudig keukenblok, toegang naar souterrain

SOUTERRAIN:
Vloeroppervlak: ca. 120 m²
Het souterrain biedt diverse opslagruimtes. Bij gebruik ten behoeve van horeca kunnen deze ruimtes eventueel dienst doen als gekoelde opslag of als preparatieruimte.

Plattegrond begane grond

Begane grond

Plattegrond souterrain

Souterrain

SPECIFICATIES
ALGEMEEN / OVERDRACHT:
Type:Bedrijfsruimte, geschikt voor horeca of detailhandel
Frontbreedte:16 m met grote glaspartijen
Voorzieningen:TL-armaturen, houten kozijnen met dubbel glas, alarm, binnenhekwerk voor entree, boiler, elektrisch luchtgordijn (mogelijkheid tot verwarmen en koelen) boven entree
Huurprijs:€ 1.700,- / maand excl.
Goodwill/overname:Geen
Leveranciersverplichtingen:Geen
BTW:Niet inbegrepen in de huurprijs. Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur.
Ingangsdatum huur:In overleg/per direct mogelijk
Huurtermijn:In overleg
Opzegtermijn huur:12 kalendermaanden
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang
Zekerheidsstelling:Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW)
Aanvaarding:In huidige staat

BESTEMMING
Enkelbestemming:Centrum (art. 4); aspirant-kopers dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toesten aan het vigerende bestemmingsplan
Dubbelbestemming:Waarde-Archeologie 5 (art. 24) en Waarde-Beschermd Stadsgezicht (art.26)
Functieaanduiding:Specifieke vorm van centrum - horeca concentratiegebied
Gebruiksdoel:Horeca of Detailhandel
Leveranciersverplichtingen:Geen

LOCATIE
Ligging:Uitstekend, in horeca-concentratiegebied en zeer gunstig t.o.v. touristische attracties
Parkeren:Ruim voldoende (openbaar, betaald) in directe nabijheid (Walram- en Berkelplein)
Bereikbaarheid:NS Intercitystation op loopafstand
Leveranciersverplichtingen:Geen

Toch niet helemaal wat u zoekt ?
Kijk nog even verder rond in ons aanbod !

Of vertel ons hier uw wensen en wij gaan direct voor u op zoek !


TROOST ONROEREND GOED | AKERSTRAAT 99 6417 BL HEERLEN
T 045 571 79 76 | M 06 253 293 86

[ © 2019, Troost Onroerend Goed ][ Disclaimer ][ Photo by Philippe Berndt on Unsplash ]