Home, sweet home ... Ons woningaanbod Bedrijfspanden Verkoop Contact Nieuws

ALGEMEEN

Op uitstekende lokatie in Heerlen-Zuid en op steenworp van het stadscentrum gelegen, representatieve kantoorruimte met ruime, eigen parkeervoorzieningen en een goede bereikbaarheid zowel per auto als per openbaar vervoer.

In dit kantoorpand zijn meerdere ondernemingen gehuisvest. De begane grond is in gebruik door een gerenommeerd bedrijfsjuristen kantoor; een gedeelte van de eerste en tweede etage en de gehele penthouse-etage zijn inmiddels ook reeds verhuurd aan ambitieuze, creatieve ondernemers. Voor de verhuur is momenteel in totaal nog ca. 470 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de 1e en 2e etage.

Een goede locatie is voor uw bedrijf niet alleen een must maar ook uw visitekaartje!
Akerstraat 140 biedt u en uw cliënten een representatieve kantooromgeving met heldere, lichte kantoor- en vergaderruimtes; een waarborg voor een aangename en inspirerende werkomgeving. Uw cliënten worden daarbij professioneel ontvangen bij de centrale receptie en u kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke vergader- en spreekkamers.

Het pand beschikt over een personenlift en iedere etage is voorzien van een toiletgroep. Inbegrepen in de huur is 1 parkeerplaats (huur van aanvullende plekken is bespreekbaar), gebruik van energie en water, schoonmaak en onderhoud (waaronder periodiek glazenwassen binnen en buiten), inzameling papier- en overig bedrijfsafval, beveiliging, receptie en gebruik van de spreekkamers op de begane grond. Ideaal, want zo kunt u zich helemaal focussen op uw bedrijf!

Kortom: voor wie zoekt naar representatieve kantoorruimte op prima locatie èn met eigen parkeervoorzieningen is Akerstraat 140 beslist de juiste keuze!

Voor aanvullende informatie bent u bij ons kantoor aan het juiste adres.

SPECIFICATIES
ALGEMEEN / OVERDRACHT:
Type:Kantoorpand
Huurprijs:Vanaf EUR 85,-/m²/jr exclusief. Kantoorunits (incl 1 parkeerplaats) vanaf EUR 350,- per maand (excl. BTW)
Huurprijs inclusief:1 parkeerplaats, gebruik gemeenschappelijke spreekkamer, professionele ontvangst door algemene receptie, beveiliging, verbruik energie en water, schoonmaak en onderhoud eigen kantoorruimte plus gemeenschappelijke ruimtes incl. ramen wassen binnen/buiten, basisfaciliteiten (w.o. kantoormeubilair en voorzieningen t.b.v. internet en vaste telefonie)
BTW:Niet inbegrepen in de huurprijs. Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur.
Huurovereenkomst:Model Huurovereenkomst Kantoorruimte ROZ (2015)
Ingangsdatum huur:In overleg
Huurtermijn:In overleg
Opzegtermijn huur:In overleg
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst een jaar na huuringang
Zekerheidsstelling:Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW)
Aanvaarding:Per direct en in huidige staat

BESTEMMING
Enkelbestemming:Gemengd, geschikt voor commerciële en openbare dienstverlening
Dubbelbestemming:Waarde-Archeologie 3 (hoge waarde)(art. 19)
Gebruiksdoel:Kantoorfunctie
Attentie:Aspirant-huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst een jaar na huuringang

LOCATIE
Ligging:Nabij stadscentrum en in representatieve buurt
Parkeren:Eigen parkeerfaciliteit
Bereikbaarheid:De kantoorruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer, mede door de bushalte gesitueerd tegenover het pand en het NS-station in het stadscentrum. Via de A2, A79 en A76 is deze locatie goed en snel bereikbaar
Huurprijsaanpassing:Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst een jaar na huuringang


PLATTEGRONDEN:

Eerste etage

Eerste etage

Tweede etage

Tweede etage

Toch niet helemaal wat u zoekt ?
Kijk nog even verder rond in ons aanbod !

Of vertel ons hier uw wensen en wij gaan direct voor u op zoek !


TROOST ONROEREND GOED | AKERSTRAAT 99 6417 BL HEERLEN
T 045 571 79 76 | M 06 253 293 86

[ © 2019, Troost Onroerend Goed ][ Disclaimer ][ Photo by Philippe Berndt on Unsplash ]